Ädeloströra på pumpernickelAntal: ca 20 stTid: 30 minuter1 pkt pumpernickel, ca 20 stCa 250 g stilton/ädelostCa 350 g philadelphia crème cheese (light)3-4 färska fikon i skivorFlytande honung
Gör så här1. Smält stilton/ädelost på svag värme i en kastrull så att den smälter och blir slät. Låt svalna.2. Blanda cream cheese med ädelosten i en skål.3. Placera ut pumpernicklarna på ett uppläggningsfat. Spritsa ut ädeloströran. Lägg på en skiva färsk fikon och ringla sedan honung över.

Ädeloströra på pumpernickel

Ädeloströra på pumpernickel
Ingredienser
Antal: ca 20 st
Tid: 30 minuter
1 pkt pumpernickel, ca 20 st
Ca 250 g stilton/ädelost
Ca 350 g philadelphia crème cheese (light)
3-4 färska fikon i skivor
Flytande honung

Gör så här

1. Smält stilton/ädelost på svag värme i en kastrull så att den smälter och blir slät. Låt svalna.
2. Blanda cream cheese med ädelosten i en skål.
3. Placera ut pumpernicklarna på ett uppläggningsfat. Spritsa ut ädeloströran. Lägg på en skiva färsk fikon och ringla sedan honung över.
Shakshuka med grillat bröd
Shakshuka med grillat bröd
Krämig jordärtskockssoppa
Krämig jordärtskockssoppa
Svamprisotto
Svamprisotto
Kantarellpaj med timjan, rosépeppar och getost.
Kantarellpaj med timjan, rosépeppar och getost.

Lämna recension