Varukorg(0 produkter)

Din varukorg är tom

Önskelista

Varukorg(0 produkter)

Din varukorg är tom

Bönbiffar med morot, gurkmeja och soltorkad tomat1 dl vita bönor, stora3 stora morötter10 soltorkade tomater1 gul lök2 vitlöksklyftor3 msk majsstärkelse1 tsk gurkmeja1 tsk timjanSaltSvartpepparOlja att steka i
Gör så här1. Börja med att blötlägga bönorna i minst 4 dl vatten i 12 timmar, gärna 24. Skölj bönorna i kallt vatten. Koka under lock cirka 20-30 minuter då de är klara.2. Mixa bönor och soltorkade tomater i en blender eller matberedare till en slät smet.3. Skala och riv morötterna. Finhacka lök och vitlök. Blanda allt till en smet och tillsätt majsstärkelse och kryddor. Låt stå 5-10 minuter och forma sen till biffar. Stek i olja.

Bönbiffar med morot, gurkmeja och soltorkad tomat

Bönbiffar med morot, gurkmeja och soltorkad tomat
Ingredienser
1 dl vita bönor, stora
3 stora morötter
10 soltorkade tomater
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
3 msk majsstärkelse
1 tsk gurkmeja
1 tsk timjan
Salt
Svartpeppar
Olja att steka i

Gör så här

1. Börja med att blötlägga bönorna i minst 4 dl vatten i 12 timmar, gärna 24. Skölj bönorna i kallt vatten. Koka under lock cirka 20-30 minuter då de är klara.
2. Mixa bönor och soltorkade tomater i en blender eller matberedare till en slät smet.
3. Skala och riv morötterna. Finhacka lök och vitlök. Blanda allt till en smet och tillsätt majsstärkelse och kryddor. Låt stå 5-10 minuter och forma sen till biffar. Stek i olja.