/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Mjölkchokladbräck1 plåt300 g finhackad mjölkchoklad50 g rostade och hackade pistagenötter1 msk frystorkade hallonHallonpulverSkalet från 1 riven lime
Gör så här1. Smält 100 g av chokladen. Ta skålen från kastrullen och lägg ner resten av chokladen. Rör om tills den har smält.2. Bred ut chokladen ganska tunt på en plåt med bakplåtspapper. Strö över pistagenötter och frystorkade hallon.3. Pudra över hallonpulver och riv över limeskal.4. Bryt bräcket i lagom stora bitar.

Mjölkchokladbräck

Ingredienser
1 plåt

300 g finhackad mjölkchoklad
50 g rostade och hackade pistagenötter
1 msk frystorkade hallon
Hallonpulver
Skalet från 1 riven lime

Gör så här

1. Smält 100 g av chokladen. Ta skålen från kastrullen och lägg ner resten av chokladen. Rör om tills den har smält.
2. Bred ut chokladen ganska tunt på en plåt med bakplåtspapper. Strö över pistagenötter och frystorkade hallon.
3. Pudra över hallonpulver och riv över limeskal.
4. Bryt bräcket i lagom stora bitar.