/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

de Buyer

de Buyer har ett brett sortiment av köksartiklar. I sortimentet hittar du allt ifrån kålstålspannor, koppargrytor till köksredskap av hög kvalitet.
de Buyer
de Buyer
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
141 produkter
40 av 141 produkter
Företaget som från början endast vände sig mot proffskockar, har nu breddat sin marknad till att också innefatta matlagningsintresserade hemmakockar. Produkterna lämpar sig perfekt för de som vill ha köksredskap och stekpannor av högsta kvalitet, för att kunna laga fantastisk mat.

Kolstålspannor från de Buyer

Företaget tillverkar stekpannor i flera olika storlekar, anpassade för olika ändamål. Vare sig du söker en paellapanna eller en sauteuse har de Buyer det i sitt sortiment.

Fördelar med kolstål

Det finns många anledningar till att välja en kolstålspanna från de Buyer.

Naturlig non stick-beläggning

En stor fördel med kolstålspannorna är att de är tillverkade av ett naturligt material. Du behöver därför inte oroa dig för att det ska hamna dåliga ämnen i maten. Genom att bränna in pannan skapar du en naturlig non stick-beläggning.

Hållbart

Kolstål är ett hållbart material. Tar du hand om din kolstålspanna på rätt sätt kommer den att vara med dig riktigt länge.

Återvinningsbart

Att köpa en kolstålspanna är att göra ett miljövänligt val. Förutom att kolstål är hållbart är materialet även helt återvinningsbart.

Precision i temperatur

En annan fördel är att pannan lätt ändrar temperatur. Ska du steka i en viss temperatur underlättar det om du har en kolstålspanna. Dessutom kan du steka i riktigt höga temperaturer, se bara till att hetta upp pannan stegvis. Hettar du upp din kolstålspanna för hastigt finns det en risk att pannans botten blir ojämn av de hastiga temperaturskiftningarna.

Tål alla redskap i pannan

Du kan använda alla olika typer av köksredskap i pannan, även köksredskap i metall.

Koppargrytor från de Buyer

Koppargrytor är riktigt snygga och kan med fördel placeras på en öppen hylla i köket. Söker du en kopparkastrull, koppargryta eller kopparpanna hittar du det hos de Buyer.
Koppar är värmeledande. Pannorna i koppar värms därför snabbt upp. Insidan av rostfritt stål är perfekt för tillagning av mat.
Koppargrytorna är fina att ställa fram på bordet. Låt gästerna ta mat direkt ur grytorna. Det finns knappast någon mening med att inte låta koppargrytorna få den plats de förtjänar och vara en del av dukningen.

Köksredskap

Stekspade, potatisstöt, soppslev, matpincett och slev finns i sortimentet. Köksredskapen är tillverkade av gedigna material och kommer att vara med dig länge. Med rätt köksredskap blir det både roligare och lättare att laga mat.

Serier

Företaget har flera populära serier inom sitt sortiment, däribland Mineral B Element, Complement Cuisine, Choc Resto, Blue Steel, Prima Matera med flera. Vilken är din favorit?

Historia

Det franska familjeföretaget de buyer har funnits ända sedan 1830. Företaget startade upp i den franska byn Le Val-d 'Ajol och finns än idag kvar i samma område.
Redan från start har de Buyer producerat köksredskap för professionella kockar, till restauranger och större kök. När företaget märkte en ökad efterfrågan av högkvalitativa kastruller och köksredskap även hos började de att vända sig mot en bredare målgrupp.
Idag har de Buyers produkter nått stor popularitet runt om i hela världen.