/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Organisera mera i kylskåpet

Organisera in det nya året - ut med gamla, och in med det nya, välsorterade och välorganiserade!
Organisera mera i kylskåpet
Organisera mera i kylskåpet
Det nya året innebär tusen nya möjligheter. En av dem är att organisera sig till sinnesro i husets alla rum och vrår - inte minst i kylskåpet. Röj ut, planera om och organisera på nytt. Hur? Vi hjälper dig på vägen!
Att ha det snyggt och prydligt i kylskåpet är bra för både kropp och knopp och är faktiskt en sådan där sak som får dig att sova godare om nätterna! Hur många gånger har du inte stått och suckat när du öppnat kylskåpsdörren över att det är så stökigt - och att du framför allt aldrig tycks hitta det du letar efter.
Passa på att omfamna det nya året med att ge dig förutsättningarna för att ha en sådan där drömkyl som man bara sett på TikTok eller i heminredningsreportage. Vi hjälper dig på vägen!

Organisera kylskåpet och skafferiet - 6 tips

1. Alla organiseringsprojekt börjar och slutar med att du först har rivit ut allting och gjort en noggrann gallring. Börja därför med att plocka ut varenda sak ur kylskåpet - såväl livsmedel som inredning.
2. Rengör allting! Det här är kanske det tråkigaste momentet. Men faktum är att våra kylar är en riktig bakteriefälla. Detta bör inte bara göras när du ska om-organisera i kylen, utan någonting som du egentligen bör ha som vana att göra regelbundet.
3. Införskaffa smarta organiseringshjälpmedel för kylskåpet. Exempelvis boxar, lådor med lock, avdelare och snurrbrickor. Upptäckt våra smarta produkter från Jospeh Joseph.
4. Tänk i zoner. Skissa på en idé för ditt kylskåp där du kategoriserar livsmedel i kluster. Dryck för sig, grönsaker för sig, ostar för sig, syltar för sig och så vidare. Det blir inte bara lättare för sinnet när du är klar med organiseringen utan även framgent - nu kommer du plötsligt enkelt kunna hitta det du letar efter!
5. Se till att underhålla organiseringen i kylskåpet - kontinuitet är a och o. Ha koll på bäst-före-datum, rensa och torka ur med jämna mellanrum så att du bibehåller strukturen.
6. När du ändå är i gång, passa även på att organisera i skafferiet. Vad sägs om att färgkordinera dina livsmedel på ett visuellt behagligt sätt? Använd smart livsmedelsförvaring från Oxo - förvaringslådor för livsmedel som både är stapelbara och håller dina livsmedel fräscha och fria från luft.
Tips! Se hela vårt sortiment kylskåpsorganisering här.