/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Högkvalitativa köksprodukter från WMF

Högkvalitativa köksprodukter från WMF
Högkvalitativa köksprodukter från WMF
WMF är en av de största producenterna av rostfria kökstillbehör. I sortimentet finns bland annat bestick och köksredskap samt serien KITCHENminis som består av köksmaskiner i mindre storlek - perfekt för det lilla hushållet!
Det internationella varumärkets hantverkstraditioner sträcker sig drygt 160 år tillbaka. Varumärket står för innovativa lösningar där design, estetik och funktion möts när företaget tar fram sina produkter. Är du på jakt efter högkvalitativa köksprodukter i form av grytor, bestick och köksredskap har WMF det du söker.

Köksredskap av högsta kvalitet

I sortimentet hittar du en stor variation av köksredskap, alltifrån knivar och stekpannor till vitlökspressar, slevar och rivjärn. Till samliga produkter används självklart Cromargan® som är rostfritt stål av högsta kvalitet. Stålet tål att diskas i diskmaskin, är syrafast, rostskyddat och riktigt hållbart.

Bestick för stora och små

Hos WMF hittar du både bestick och barnbestick. Besticken kan köpas i set som består av olika antal delar. Några av de populära serierna är Philadelphia, Boston och Silk.
Besticken är tillverkade av Cromargan® rostfritt stål, vilket är ett material som WMF själva har skapat för att kunna erbjuda bestick av hög kvalité som även är lätta att ta hand om eftersom de tål att diskas i maskin.

KITCHENminis - för det lilla hushållet

Serien KITCHENminis består av köksmaskiner i mindre storlek och snygg design. Köksmaskinerna har perfekt storlek för det mindre hushållet och även det mindre köket. Med KITCHENminis kan du spara plats och energi, men samtidigt få ett fantastiskt resultat. Samtliga köksmaskiner är gjorda av Cromargan® som är WMFs egen framtagna rostfria stål 18/10.
Yakitorikyckling med misoflingor, parmesan & örtsås, 2 portioner
Ingredienser:
300 g kycklingbröst eller kycklinglår
50 g misopasta

Marinad:
5 msk ananasjuice
1 msk soja
1 msk farinsocker
2 msk sesamolja
1 msk sambal olek
150 g riven ingefära

Dekoration:
1 msk vita sesamfrön
10 g finhackad koriander
50 g riven parmesan

Örtsås:
100 g vattenkrasse eller vild vitlök
50 ml vatten
1 msk vit vinäger
Salt och peppar
1 liten schalottenlök
Gör så här:
Skär kycklingen i stora bitar. Blanda ihop alla ingredienser till marinaden och lägg kycklingen i marinaden. Låt stå i 30 minuter.
Bred ut misopastan tunt på ett bakplåtspapper, torka det i ugnen på 70°C i 2-3 timmar eller i en mattork. Smula till flingor. Det är viktigt att misopastan torkat helt.
Finhacka schalottenlöken och blanda med ¾ av krassen, vatten, salt, peppar, vinäger och smaka av.
Trä på kycklingen på spett och stek i sesamolja. Lägg på en tallrik och toppa med parmesan, misoflingor och resten av örterna.
Tips: Torka dubbelt så mycket av misopastam dagen före och förvara i en lufttät burk, håller minst 3 veckor.