/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Ett godare liv

Ett godare liv
Ett godare liv
Varför inte börja året med skapa goda vanor i köket? Vi spenderar mer tid än någonsin hemma, så det är ett perfekt tillfälle att exprimentera med hälsosamma råvaror och smaker, men också att lägga lite omtanke och kärlek på dina troga hjältar i köket. Passa på att våra dina produkter så att de håller riktigt länge, rensa ut de där trötta plastredskapen och slipa knivarna. En ny god vana idag kan leda till ännu fler imorgon! 
Ett godare liv

5 goda vanor i köket

  • Välj hållbara material! Hälsosam matlagning handlar inte bara om vad du lagar, utan även om vad du lagar det på. Vi rekommenderar generellt att använda rostfritt stål, gjutjärn, kolstål och keramiska beläggningar. Här hittar du en guide till våra HÅLLBARA PANNOR
  • Gör det till en vana att sköta om dina produkter för att öka livslängden på dom. Kolla in vårt PRYLSPA för tips om hur du förlänger livet på dina stekpannor, knivar och skärbrädor. 
  • Plastbanta! Byt ut de trötta plastredskapen mot hållbara i rostfritt. Bättre både för dig och miljön! 
  • Utforska råvaror som är i säsong och utmana dig själv att prova nya smaker. Under första delen av året kan du med gott samvete frossa bland äpplen, brysselkål, jordärtskockor, kål och mycket mer. Varför inte testa en ny råvara varje vecka?
  • Utmana dig själv att minska matsvinnet - med en stark BLENDER förvandlar du trötta grönsaker till värmande soppor och vissna frukter till vitaminboostade smoothies i ett kick!