/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Höstig Allhelgonameny

Tid att umgås med nära & kära
Höstig Allhelgonameny
Höstig Allhelgonameny
Allhelgona nämndes första gången 1198 i Sverige och ansågs under bondesamhällets tid dessutom vara vinterns första dag. I dag är den dock för många förknippad med det bästa som hösten bär med sig i matväg, och många ser vi fram emot att antingen vara de som står i köket och lagar en festlig novembermiddag – eller blir de som är bortbjudna.
Inför årets helg har vi på Cervera tagit fram en höstig Allhelgonameny som passar perfekt att duka upp till levande ljus när mörkret sakta faller till helgen.

Förrätt: Rostad ciabatta med kantarell och vitlökssmör

Servera en enkel men ack så smarrig ciabatta som bjuder på det allra godaste som den sena höstskogen har att erbjuda. Du hittar receptet här.

Varmrätt: Krämig höstrisotto

En krämig risotto kan sällan slå fel, och ju mer parmesan desto bättre egentligen! Servera med ett mustigt rött vin för att förhöja smakupplevelsen. Du hittar det underbara receptet här.

Efterrätt: Klassisk Tiramisu

Finns det någon som inte älskar en traditionell Tiramisu egentligen? Det här blir en perfekt avslutning på en underbar och mysig kväll. Du hittar Sofia Henrikssons recept på Tiramisu här.