/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Rullrån med vaniljglass och hjortronsyltRecept av Johanna CryerIngredienser:125 g smör1,5 dl strösocker1,5 tsk vaniljsocker3 dl vetemjöl2,5 dl vatten Smör till järnetVaniljglassHjortronsyltFärsk mynta
Gör så här1. Smält smöret.2. Rör ner socker, vaniljsocker och mjöl. Vispa ner vattnet lite i taget.3. Värm rånjärnet och klicka eventuellt i lite smör. Häll i ca 1,5 msk smet och grädda cirka 1 minut. Vänd järnet emellanåt så att det värmer jämnt från bägge sidor.4. Ta upp rånet och rulla på en pinne, dra av och låt svalna.5. Servera med vaniljglass, en klick hjortronsylt, hackade hasselnötter och färsk mynta.

Rullrån med vaniljglass och hjortronsylt

Recept av Johanna Cryer
Ingredienser:
125 g smör
1,5 dl strösocker
1,5 tsk vaniljsocker
3 dl vetemjöl
2,5 dl vatten
Smör till järnet
Vaniljglass
Hjortronsylt
Färsk mynta

Gör så här

1. Smält smöret.
2. Rör ner socker, vaniljsocker och mjöl. Vispa ner vattnet lite i taget.
3. Värm rånjärnet och klicka eventuellt i lite smör. Häll i ca 1,5 msk smet och grädda cirka 1 minut. Vänd järnet emellanåt så att det värmer jämnt från bägge sidor.
4. Ta upp rånet och rulla på en pinne, dra av och låt svalna.
5. Servera med vaniljglass, en klick hjortronsylt, hackade hasselnötter och färsk mynta.
20 av 329 sidor