/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Allt för påskens matlagning

Recept och 6 tips för att lyckas med påskmaten
Allt för påskens matlagning
Allt för påskens matlagning
Snart är den efterlängtade påsken här! Vi bjuder in nära och kära till en vårig middag med smakrika primörer och rundar av med en riktig sockerbomb till dessert. Med några enkla knep håller du ansträngningen (och disken!) till ett minimum så du kan njuta av vårsolen, påskgodis och umgänget med dina närmsta. Glad påsk! 

6 tips för att lyckas med påskmaten

  • Gör en enkel uppläggning! För våren 2024 vill vi att det verkligen ska gå snabbt i köket - även när det kommer till att förbereda de riktig stora och speciella middagarna. Investera i en rejäl skärbräda som du kan lägga upp massor av god plockmat på - exempelvis charkuterier, fräsch frukt och grönt och massor av goda ostar, kex och annat som faller dig i smaken!
  • Vi fortsätter på underlättnings-temat. Airfryer är uppfinngen som räddat kökslivet på många i en hektiskt vardag. Varför inte luftfritera till påskbordet? Både de vårfräscha primörerna, köttet och dessutom efterrätten(!) kan du göra i en airfryer.
  • Lammet är ett ikoniskt inslag på mångas påskbord. Men varför inte laga påsklammet sous vide? Minimal ansträgning, minimal disk och perfekt resultat. Lite vårprimörer till det så är det klart
  • I stället för att pilla med ägghalvor och toppings så kan du testa att baka äggen i ugnen på en bädd av gröna blad och skott. Slunga det gröna med lite olivolja, salta och peppra. Sen knäcker du ner äggen och ställer in i ugnen - klart. 
  • Färga äggen ekologiskt - go organic! Du vet väl att du kan få hur vackra färger som helst på dina ägg genom att färga dem genom att koka dem tillsammans med lökskal, rödkål eller maskrosor. Varför inte testa att färga äggvitorna också!
  • Vill du imponera? Lägg in din egen sill! Med femminuterssill går det snabbt och lätt, och du kan med fördel förbereda det i god till till påsken. 

Allt för påskbaket

Vad planerar du att bjuda på för efterrätt på påskbordet? Oavsett om du vill bjuda på en enkel men supergod rulltårta, en avancerad efterrättsbuffé eller om du till och med vill våga dig på att göra eget påskgodis - så har vi på Cervera allt du behöver för vårens stora bakningsprojekt. Glöm inte att också inspireras av alla våra smarriga dessertrecept!