/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Vilken är din favorit - högrevsbugare, vegoburgare, lammfärsburgare eller fiskburgare? Oavsett vilken typ av burgare du föredrar så har vi på Cervera de tillbehör du behöver. Få inspiration hur du kan ta grillningen till nya höjder med hjälp av de bästa redskapen!

Hamburgerpress

Få perfekt form på dina burgare varje gång! Forma fina, runda burgare snabbt och enkelt med en hamburgerpress. Gör först en boll av köttfärs som du sedan placerar i mitten av pressen och tryck till. Resultatet blir en perfekt formad hamburgare som är snyggt räfflad. Det räfflade utseendet ger inte bara den typiska grillsignaturen, utan också en kortare tillagningstid. Alla bugarna blir jämnt tillagade eftersom de har samma tjocklek.

Smasher

Smasha fina, runda hamburgare eller vegetariska burgare snabbt och enkelt - perfekt för grillentusiasten! Rulla till köttet och lägg det på stekhällen, sedan trycker du till och pressar hårt med hamburgersmashern. Resultatet ger en bättre yta på burgaren, den blir tunnare och går snabbare att grilla eller steka. Den enkla designen och ett bra grepp gör pressen enkel att arbeta med och dessutom lätt att rengöra.

Stekhäll

Stekhällen är ett klockrent tillbehör för hamburgarna! Den fungerar perfekt att lägga direkt på elden eller grillen för härlig utomhusmatlagning. Utmärkt för att steka färsen, löken och bröden på! Dessutom kan du avända den till att laga pizza (om du mot förmodan skulle trötta på burgare). Stekhällen är också lätt att ta av och rengöra och självklart går den också bra att ställa i ugnen.

Hamburgerspade

Med en hamburgerspade vänder du hamburgare som ett riktigt proffs. Spaden är bred och stabil, och därför bekväm att jobba med. Bladet i rostfritt stål är långt och ger dig möjlighet att vända två hamburagare åt gången. I änden finns det ofta ett snöre eller hål så du kan hänga upp den när du grillat klart.

Tillbehör

Vi har tillbehörern som tar dina burgare till nästa nivå. Behöver du en smältkupol för att få osten perfekt tillagad? Eller kanske en grilltändare som får igång glöden på några minuter? En bricka för att förvara råvarorna på, eller de perfeckta grillkninvarna? Se vårt breda sortiment av tillbehör och hitta ditt nya favoritredskap vid grillen!