Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Djurpark av Lisa Larson

Cerveras barnservis Djurpark har tagits fram av Opto Design tillsammans med den populära designern och keramikern Lisa Larson som ritat dekoren. Servisen säljs exklusivt på Cervera.

Lisa Larson har varit verksam sedan 1953 då hon började arbeta på Gustavsbergs porslinsfabrik där hon också arbetade under 26 år. Hon tog där fram mer än 300 konstruktioner varav hennes katter, lejon och stiliserade djur blev mest kända. Servisen Djurpark innehåller skål, tallrik och pipmugg. Alla produkterna i serien har söta djurmotiv i härliga färger och är tillverkat av melamin som passar perfekt för barn då det inte går sönder om de skulle tappas på golvet.

Melamin är ett robust material som går utmärkt att diska i diskmaskin. Pipmuggen är säkrad så att vatten inte rinner ut om den välter eller vänds upp och ned. Skålen och tallriken har gummiringar undertill vilket gör att de inte glider omkring på bordet. I och med att servisen säljs i ett set i en fin förpackning är den ett perfekt gåvoset till barndop eller den första födelsedagen.

Produkter

  • Pris

    kr
    kr
Totalt 1 produkter

Produkter

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies