/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Smördegsvåfflor med Västerbottensost och prosciuttoRecept av Johanna CryerIngredienser:2 paket smördeg FärskostVästerbottensostSoltorkade tomaterProsciuttoFärsk oregano
Gör så här1. Rulla ut smördegen, bred båda med färskost.2. Toppa ena sidan med resten av ingredienserna och sätt på den andra smördegen som ett lock. Trycka ner för att det ska sitta ihop.3. Dela i 6 bitar och grädda i ett dubbelvåffeljärn.4. Servera med soppa, sallad eller som det är.

Smördegsvåfflor med Västerbottensost och prosciutto

Recept av Johanna Cryer
Ingredienser:
2 paket smördeg
Färskost
Västerbottensost
Soltorkade tomater
Prosciutto
Färsk oregano

Gör så här

1. Rulla ut smördegen, bred båda med färskost.
2. Toppa ena sidan med resten av ingredienserna och sätt på den andra smördegen som ett lock. Trycka ner för att det ska sitta ihop.
3. Dela i 6 bitar och grädda i ett dubbelvåffeljärn.
4. Servera med soppa, sallad eller som det är.
20 av 329 sidor