Villkor

Hög tid för påskpynt

Av | 14 februari 2021

Vårsäsongen och påsken är äntligen här! Naturen vaknar till liv, den blomsterid snart nu kommer och fåglarna sjunger av lycka för vårens ankomst. Till påsken 2022 drömmer vi extra mycket om livliga uttryck med djärva accenter, men självklart finns det även plats för lugna pasteller och varma toner. Oavsett vad du föredrar hoppas vi att du hittar dina nya påskfavoriter på Cervera och att de ger ditt hem det där lilla extra under påsken!

Här hittar du hela vårt sortiment påskpynt

En påsk äggstra allt

Efter en mörk vinter är vi extra laddade på att bjuda in våren. Inbjudande färger, humoristiska detaljer och livslust i dukningen. De rustika serierna från exempelvis PotteryJo och portugisiska Bordallo Pinheiro, som även skapat den gulligaste äggkoppen som går att hitta, mixas och matchas med uttrycksfulla textilier, lekfulla skruvade ljus och vackra vårblommor som knyter ihop dukningen. 

Detaljerna som gör helheten


Den glada påsken är det perfekta tillfället att ta ut svängarna lite. Välkomna våren med lustiga detaljer, överraskande design och påskdekorationer som bidrar till skratt och stämning. Afroart har till exempel en kollektion av uttrycksfullt och charmigt påskpynt som passa till flera olika stilar och hem. Och portugisiska Bordallo Pinheiro har skapat den gulligaste äggkoppen som går att hitta. 

En clean påsklook

Är inte all in på färgen din grej? Då är säsongens lugna pasteller kanske mer i din smak? Testa gärna att kombinera pastellerna med senaspgult för att få en detalj som sticker ut. Lugna inredningsdetaljer som klassiska ägghängen eller en avskalad äggömma - tillsammans med godis såklart - sätter påskkänslan. Missa inte att upptäcka våra nya Mumin-äggkoppar som gör både stor och liten lycklig till bords.

Skäm bort dina nära och kära

Den här påsken kommer vi inte att ses i några större sällskap, så passa på att skämma bort dina närmsta i år. Varför inte duka upp en drinkbuffé eller ge bort en påskpresent som är lite roligare än det klassiska godisägget? Delikatesser i alla dess former, fina inredningsdetaljer eller ett lyxigare påskägg i porslin brukar vara väldigt uppskattat! 

Här hittar du ännu fler tips på påskpresenter. 

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies