Villkor

Hög tid för påskpynt

Av | 14 februari 2021

Våren och påsken är äntligen här! Naturen vaknar till liv, blommorna blomstrar och fåglarna kvittrar. Till påsken 2021 drömmer vi extra mycket om sprakande färger och livliga uttryck, men självklart finns det även plats för lugna pasteller och varma toner. Oavsett vad du föredrar hoppas vi att du hittar dina nya påskfavoriter här och att de ger ditt hem det där lilla extra under påsken!

En påsk extra allt

Efter en mörk vinter, och i ärlighetens namn ett ganska mörkt år, är vi extra laddade på att bjuda in våren. Inbjudande färger, humoristiska detaljer och livslust i dukningen. De rustika serierna från PotteryJo och Bordallo Pinheiro mixas och matchas med fördel, och detaljer som uttrycksfulla textilier och säsongens största trend skruvade ljus knyter ihop dukningen. 

Detaljerna som gör helheten


Den glada påsken är det perfekta tillfället att ta ut svängarna lite. Välkomna våren med lustiga detaljer, överraskande design och påskdekorationer som bidrar till skratt och stämning. Afroart har till exempel en kollektion av uttrycksfullt och charmigt påskpynt som passa till flera olika stilar och hem. Och portugisiska Bordallo Pinheiro har skapat den gulligaste äggkoppen som går att hitta. 

En sober look

Är inte all in på färgen din grej? Då är säsongens lugna pasteller kanske mer i din smak? Testa gärna att kombinera pastellerna med senaspgult för att få en detalj som sticker ut. Lugna inredningsdetaljer som till exempel den kycklingformade äggömman och klassiska ägghängen - tillsammans med godis såklart - sätter påskkänslan. 

Skäm bort dina nära och kära

Den här påsken kommer vi inte att ses i några större sällskap, så passa på att skämma bort dina närmsta i år. Varför inte duka upp en drinkbuffé eller ge bort en påskpresent som är lite roligare än det klassiska godisägget? Delikatesser i alla dess former, fina inredningsdetaljer eller ett lyxigare påskägg i porslin brukar vara väldigt uppskattat! 

Här hittar du ännu fler tips på påskpresenter. 

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies