Villkor

Hög tid för påskpynt

Av | 13 mars 2020

Våren och påsken är äntligen här. Naturen vaknar till liv, blommorna blomstrar och fåglarna kvittrar. Påskens dekorationer och inredning behöver inte nödvändigtvis vara starka färger utan kan lika gärna vara i sobra pastellfärger. Beroende på vilken känsla du vill åt så kan materialet ha en stor roll - trendigt, naturligt eller vill du kanske att påsken ska kännas lite lekfull? Här har vi samlat några påskfavoriter som förhoppningsvis ger ditt hem det där lilla extra under påsken!

En påsk med sobra pastellfärger

Den minimalistiska haren från Cooee Design är en stilren detalj som passar dig som vill ha något diskret men ändå lekfullt och elegant. De är enkla att placera i hemmet och passar, precis som mycket annat, ihop väldigt bra med övriga av Cooee designs produkter. Mixa gärna haren, eller varför inte tuppen, tillsammans med en vas eller ljusstake i vårens sobra färger!

Träfigurer från Kay Bojesen - för en naturlig känsla och stil


De populära och folkkära träfigurerna från Kay Bojesen är en stor favorit i många hus och hem. Kanin Ek är en given liten figur nu till påsken, men gör sig minst lika bra året runt i hemmet. Vill du få din dekoration ännu påskigare kan du med ett snöre i valfri färg dekorera den ytterligare. Kanin Ek vaktar gärna äggen i hemmet - oavsett om det är godisägg eller riktiga.

Apan mini är minstingen i samlingen av Kay Bojesens bedårande apor och är även den en vacker detalj i hemmet. Placera apan på bordet, hängandes på en kruka eller varför inte som på bilden vid en fin planterad pärlhyacint?

En lekfull påsk med hoptimister

Hoptimister är små figurer med stora personligheter. En dekoration som garanterat kommer höja stämningen i påsk! De små figurerna med guppande huvud har kommit att bli en älskad inredningsdetalj för både stora och små. Figurerna gör sig minst lika fina separat som i grupp - testa dig fram och skapa din egen personliga samling. De är även uppskattade presenter, kanske istället för ett påskägg?

Ingen påsk utan ägg

Det är väl ändå ingen påsk utan ägg? Höj stämningen i påsk med skålar från Variera, prickiga dekorationsägg från Paradisverkstaden eller påskägg från Nääsgränsgården. Låt fantasin flöda och låt påsken börja! 

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies