Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Allt till grillen

Av | 13 april 2018

Marinadpensel
Köttet, fisken och grönsakernas bästa vän på grillen är marinaden. Den här grillpenseln, eller grillmoppen, som den också kallas är gjord i värmetålig silikon och är perfekt när man vill ge en extra strykning marinad. Själva moppen är löstagbar och tål maskindisk.

Outset Grillmopp 239:-

Tre delar som är grunden för all grillning
Med en gaffel, stekspade och tång har du en stadig grillgrund att stå på.

Outset Lux Grilltång rostfri 199:-, Grillstekspade rostfri 199:-, Grillgaffel rostfri 189:-

Grillhandske i mocka
När du arbetar vid en riktigt het grill är det smart att skydda händerna. Ett par sköna grillvantar i mocka ger både bekvämlighet och skydd – och så ser du riktigt vass ut också.

Outset Grillhandskar mocka 389:-

Grillkorg
En grillkorg är perfekt för de mindre bitarna som annars gärna trillar ner under gallret – råvaror som räkor eller grönsaker tillexempel. Den smarta korgen från Outset går att använda antingen som ett kärl med lock, eller som två separata korgar.

Outset Grillkorg 579:-

Gjutjärnspanna för ostron
Imponera ordentligt på middagsgästerna genom att grilla ostron! I den smarta ostronpannan kan du självklart använda fördjupningarna till annat också – varför inte laga s’mores eller mac n’ cheese i den?

Outset Ostrongrillpanna 12 st gjutjärn 979:-, Ostrongrillpanna 6 st gjutjärn 679:-

Grillpress i gjutjärn
När du en gång testat att grilla med grillpress kommer du aldrig vilja grilla utan! Den ser till att maten grillas jämt, hindrar tunna bitar från att vrida sig och kortar dessutom ner grilltiden. Den här varianten är gjort i tungt gjutjärn med ett snyggt trähandtag och har dessutom ett hål för termometrar.

Outset Grillpress rund 429:-

Snabbmarinerare
Ibland faller grillusten på när man minst anar det … Då är det skönt att det finns alternativ till flera timmars marinering! I en snabbmarinerare vidgas köttets porer så att marinaden tränger in snabbt. Dessutom möras köttet under processen! 

Anders Petter Backaryd Snabbmarinerare 2,5 L 399:-

Termometer
Det absolut mest grundläggande tipset för att lyckas med grillningen? Tänk på temperaturen! Håll koll på råvarorna med en snabb och precis termometer så kommer resultatet att bli perfekt varje gång.

Anders Petter Backaryd Precisionstermometer 229:-

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies