Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Upptäck höstens nyheter!

Av | 22 augusti 2017

Nu har vi fyllt på med höstens nyheter hos oss! Trender som närodlat och lokalproducerat har länge varit stort inom matlagningen och nu har den trenden tagit sig även till inredningen. Vi har lagt till flera spännande varumärken som tar fasta på detta och som hjälper dig att skapa en varm och härlig känsla i hemmet. 

Bordallo Pinheiro - Rua Nova

År 1884 grundade Raphael Bordallo Pinheiro en keramikverkstad i Caldas, Portugal. Där skapade han kakel och keramik som blivit en del av den portugisiska konsthistorien. Med servisen Rua Nova kombinerar hans efterföljare tradition och modernism, samtidigt som man hyllar hans arv och karakteristiska lerplattor som än idag ses längs Portugals gator. Den vackra servisen är tillverkad i rustikt lergods och passar lika bra till vardag som till fest. Serien hittar du bara hos oss på Cervera.

Table Top Stories - Mist

Vi fortsätter satsningen på Table Top Stories och utökar varumärket med en ny serie - Mist. Den rustika servisen är tillverkad i stengods och har en matt, svart glasyr med melerade detaljer som skapar en levande känsla. Servisen kommer i fyra delar och den passar lika bra på frukostbordet som på middagsbjudningen. 

House Doctor

Äntligen lanserar vi House Doctor hos oss! Det familjeägda företaget har gjort succé sedan starten 2001 och har gjort sig kända för kvaliteten i produkterna, och designen som sprider både skönhet och livsglädje. Stilen är provocerande, personlig och långt ifrån formell. Helt enkelt: inredning för alla hem. 

Paradisverkstaden

Sedan 1975 har Olof och Eva Paradis formgivit och tillverkat porslin i ateljén och verkstaden på Öland. Redan från början lät de formspråket ta plats med falser, kulor och inåtvända kanter – en lekfullhet som fortfarande präglar deras produkter. Idag arbetar även döttrarna Hannah och Moa i verkstaden på Öland.

Meraki

Nu blir det roligt att hålla hemmet rent! Danska Merakis hälso- och livsstilsprodukter inspireras av skandinavisk estetik och kärleken till naturliga ingredienser. Alla produkter utgår ifrån samma devis: Inga parabener, inga färgämnen, inga hormonpåverkande ämnen, milda konserveringsmedel, naturlig doft, hög kvalitet och veganskt. Bra både för dig och för hemmet!

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies