Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Premiär för Bosch

Av | 18 april 2016

Äntligen kan vi erbjuda er ett sortiment från Bosch. Hos Bosch står varje detalj i fokus och hjälper användare till en enklare och tryggare vardag med rejäla köksverktyg som är till för att användas. Ofta. Läs mer om alla produkter från Bosch och komplettera ditt kök genom att scrolla längst ner på sidan.

En perfekt prisbelönad köksmaskin för hemmabagaren

CreationLine är den kraftfulla köksmaskinen för daglig matlagning och bakning. Tack vare den starka motorn på 1000 Watt klarar den större degar på upp till 1.0 kg mjöl, vilket motsvarar 50 nygräddade kanelbullar. Det är enkelt att fylla på ingredienser då redskapen alltid stannar baktill i bunken. Mångsidig och funktionell med konditorset, grönsaksskärare och mixer. Snabb och smidig förvaring av tillbehören i en praktisk väska som får plats i bunken.

Rör inte till det – välj en testvinnare

Våra elvispar har en perfekt balans och är sköna att hålla i. De blandar ingredienserna snabbt och enkelt. Det ergonomiska handtaget passar perfekt i handen, och du vispar snabbt ihop en lätt och luftig kaksmet, helt utan ansträngning. Den är dessutom en av marknadens tystaste.

Silent Mixx – Marknadens tystaste blender

Sugen på en drink, soppa eller en smoothie? Med en blender från Bosch går det snabbt och enkelt. Med sin kraftfulla motor, knivar i rostfritt stål och en volym på 1,5 liter gör den hela jobbet åt dig. Inte nog med det, den är dessutom busenkel att rengöra.

Trollstaven i köket – stavmixern

Tack vare de vassa bladen och en kraftfull motor klarar en stavmixer från Bosch i stort sett vad som helst. Den ergonomiska designen gör även att den ligger bra i handen. Välj en MaxoMixx för professionellt resultat. Extra kraftfull med motor 800 watt och smidig att använda tack vare spiralsladden. 

100 dagar NöjdKund-erbjudande

På 100 dagar hinner du lära känna din nya Bosch-produkt ordentligt. Vi vill vara säkra på att du blir nöjd, annars får du lämna tillbaka produkten. Registrera din nya Boschprodukt inom två veckor efter inköpsdatum och du får 100 dagar på dig att ta reda på om du är 100% nöjd.

PRODUKTER

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies