Villkor

Köp en julklapp som räddar liv

Av | 06 december 2019

Vad köper man till den som redan har allt? Den frågan har vi alla ställt oss någon gång när vi ska handla julklappar. Svaret är givet. Ingenting.

Den här Julen samarbetar Cervera med Rädda Barnen. Till den som redan har allt eller uppskattar en gåva som är lite mer hjärtevärmande rekommenderar vi Rädda Barnens matpaket. För bara 100 kronor kan du göra stor skillnad. Större än du tror. Pengarna går via Rädda Barnen till ett matpaket som räcker i 10 dagar för en barnfamilj. Bara en bråkdel av vad vi alla spenderar på jullunchen räcker till basvaror som räddar liv. Ris, matolja, socker och mjöl räcker långt för en familj i nöd.

När du köper Rädda Barnens matpaket får du ett tryckt gåvobevis i A6-format på posten inom fyra arbetsdagar. Texten i Gåvobeviset berättar att du skänkt pengar till Rädda Barnens arbete. Självklart har Rädda Barnen 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll så att du kan var säker på att så mycket som möjligt av din gåva går direkt till de som behöver den som mest.

Om du köper mer än ett gåvobevis får du flera tryckta kort. Bra om man till exempel vill ge bort detta till mer än en person. Om du känner att du vill ge mer eller hitta en annan gåva finns andra möjligheter i Rädda Barnens gåvoshop.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies