/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Inred uteplatsen

Inred din uteplats med omsorg för att skapa en levande atmosfär med krukor, plantor och belysning som förlänger mysiga sommarkvällar. Utforska vårt breda utbud av solcellsbelysning för en välkomnande känsla utomhus. Låt oss inspirera dig med smarta lösningar för att inreda din balkong eller uteplats med vackra detaljer som vattenkannor och trädgårdsverktyg.
Inred uteplatsen
Inred uteplatsen

Inred din uteplats till en grönskande oas

Att inreda din uteplats eller balkong är mer än bara möbler, det handlar om att skapa en plats där krukor och plantor bidrar till en levande atmosfär, och där belysningen förlänger de mysiga sommarkvällarna. Utforska vårt stora urval av solcellsbelysning som båda tillför en varm och välkomnande känsla till din utomhusmiljö. Små detaljer som en vacker vattenkanna eller praktiska trädgårdsverktyg gör skötseln av dina växter både enklare och roligare. Använd kreativa krukor och vackra blomsterlådor för att ge liv åt varje hörn. Här hittar du redskapen som förvandlar din trädgård till en spirande oas! 

Utomhus belysning

Skapa en strålande atmosfär på din uteplats eller balkong med solcellsbelysning som förlänger de härliga sommarkvällarna. Njut av lugnet med stilfull och funktionell belysning som inte bara lyser upp utan också förhöjer stämningen. Välj bland vårt breda sortiment av solcellslampor för att ge din utomhusmiljö en varm och inbjudande känsla. Låt oss inspirera dig med smarta inredningslösningar för din balkong eller uteplats, där solcellslampor och belysning låter dig njuta av långa sommarkvällar i den mjuka kvällsbrisen.

Inred din uteplats

Ge din uteplats nytt liv och skapa ditt egna smultronställe i trädgården med hjälp av rätt inredning. Mjuka upp din utemiljö med bekväma dynor till utemöbler och lägg till en touch av charm med en vacker fågelmatare. För att göra kvällarna ännu mer mysiga kan du kasta över en mjuk pläd och låta din uteplats förvandlas till en spirande oas av lugn och avkoppling. Med rätt detaljer kan din balkong eller altan få en välkomnande atmosfär där du kan njuta av långa och härliga sommarkvällar. Upplev glädjen av att omge dig med grönskande växter och fåglars kvittrande medan du sjunker ner i dina bekväma utemöbler. Välj bland olika stilar och färger för att skapa den perfekta utomhusmiljön som passar just din personliga smak och stil. Hos oss på Cervera hittar du allt för din uteplats - dynor för utemöbler, parasoll, belysning och fågelmatare.

Äntligen planteringstider!

Det är dags att låta din kreativitet blomstra med krukor och trädgårdsredskap. Oavsett om du har en rymlig uteplats eller en mysig balkong finns det otaliga möjligheter att skapa en blomstrande och grönskande oas. Med rätt inredning kan du förvandla din utomhusmiljö till en harmonisk plats där du kan njuta av naturens skönhet varje dag. Utforska vårt sortiment av utomhus krukor och låt din fantasi flöda när du planerar din perfekta trädgård. Med rätt val av krukor och noggrant utvalda växter kan du skapa en vacker och levande utomhusmiljö som kommer att glädja dig säsong efter säsong.
Hur inreder man en uteplats eller balkong för att skapa en ombonad och välkomnande känsla? Här har vi samlat våra bästa tips för att ge din uteplats en förvandling inför den grönskande säsong som snart är kommen.
  • Utebelysning och solcellsbelysning: Skapa stämning och förläng kvällarna med passande belysning för din utomhusmiljö. Hos oss på Cervera hittar du balkongbelysning och vackra solcellslampor.
  • Dynor till utemöbler: För extra komfort och stil på din uteplats, välj bekväma dynor till dina utemöbler.
  • Utomhuskrukor & blomsterlådor: Använd olika storlekar och färger på utomhuskrukor och blomsterlådor för att skapa variation och liv i din uteplats.
  • Växter: Välj växter som trivs utomhus och som kan skapa en frodig och grönskande atmosfär.
  • Vattenkannor: För enkel bevattning av dina växter och för att bibehålla deras skönhet och hälsa.
  • Trädgårdsverktyg: Ha rätt verktyg till hands för att vårda din växter på uteplatsen.
  • Fågelmatare: Locka till dig vackra fåglar och skapa en harmonisk miljö med en fågelmatare.
  • Utomhusmatta: Lägg till en utomhusmatta för att ge din uteplats en hemtrevlig känsla.
  • Kuddar: Inred med kuddar i vackra färger för att skapa en ombonad känsla på din uteplats.
  • Ljuslyktor & oljelampor: Med ljuslyktor och oljelampor får du en extra och värmande ljuskälla på din uteplats.