Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Vi stödjer Musikhjälpen 2017!

Vi stödjer Musikhjälpen och deras viktiga insamling till förmån för barn som faller offer för sexhandel. Vi hoppas att fler barn får uppleva trygghet och frihet. Därför donerar vi 50 000 kr till Musikhjälpen.

Vad går pengarna till?

Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över. En del barn som lever i fattigdom tvingas bidra till familjens försörjning och att sälja sin kropp kan ibland vara det enda alternativet.

Det är förbjudet att köpa, sälja eller delta i handel av människor. Ändå har människohandeln blivit en av världens största organiserade brottsliga verksamheter, där barns kroppar är en efterfrågad handelsvara. Sexhandeln med barn är en växande kriminell miljardindustri, där mörkertalen är enorma.

Många av de barn som far illa syns knappast i någon statistik. Två miljoner barn utnyttjas i sexhandeln varje år, men bara i Indien uppger FN att siffran är 1,2 miljoner, och organisationer är eniga om att fler barn är drabbade.

Här kan du läsa mer om årets insamling och vad pengarna kan användas till:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3946&artikel=6779088

Om Musikhjälpen

Musikhjälpen har arrangerats i Sverige sedan 2008. I år sänds programmet dygnet runt från Umeå den 11-17 december under ledning av Farah Abadi, Molly Sandén och Kalle Zackari Whalström.

Du kan lyssna på Musikhjälpen här: http://sverigesradio.se/musikhjalpen

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies