Villkor

Wüsthof

Wüsthof tar fram knivar i särklass. I sortimentet hittar du förutom smidda knivar också slipstenar och knivblock. Vill du ha knivar att lita på ska du vända dig till Wüsthof.

Wüsthof knivar

Företaget erbjuder idag över 350 olika varianter av knivar i sitt sortiment. Hos oss hittar du ett brett axplock av knivarna som företaget har tagit fram. Söker du en allkniv, brödkniv, filékniv, kockkniv, santukokniv, skalkniv, trancherkniv eller urbeningskniv hittar du det hos företaget. När knivarna tas fram lämnas ingenting åt slumpen. Du kan därför lita på att en kniv från Wüsthof kommer att vara med dig länge. Vill du investera i en tålig kniv har Wüsthof det du söker. Unna dig själv en ny kniv eller ge bort till någon som tycker om att laga mat.

Wüsthof slipsten

Ta hand om knivarna på bästa sätt med brynen och knivslipare. Söker du ett diamantbrynstål, en manuell knivslip eller en elektrisk slipsten? I så fall har du kommit helt rätt.

Wüsthof knivblock, magnetlist och lådinsats

Företaget erbjuder flera olika varianter av knivförvaring. Wüsthof har knivblock, magnetlister och lådinsatser. Det finns med andra ord knivförvaring för alla. Genom att förvara knivarna på rätt sätt håller de längre. Du har dessutom koll på var du har dem och du minimerar risken att du ska göra dig illa på dem, vilket annars är lätt hänt om du sticker ner en hand i lådan och knivarna ligger löst tillsammans med andra köksredskap.

Knivblock

Ett knivblock passar bra för dig som vill kunna ha knivarna lättillgängliga på köksbänken.

Magnetlist

En magnetlist passar dig som vill kunna hänga upp knivarna på väggen.

Lådinsats

En lådinsats passar dig som vill kunna hålla ordning och reda på knivarna i lådan.

Wüsthof knivar – en bra present

De allra flesta brukar uppskatta en bra kniv vid matlagningen. Att laga mat med en bra kniv gör oftast allt mycket lättare. Du kan lätt komma åt där du ska och kan ha kontroll över hur du skär. Knivar passar lika bra att ge bort till den som ska flytta hemifrån, som till den matlagningsintresserade, brudparet eller till den som fyller år. Överraska någon du bryr dig om med en bra kökskniv. Varför inte också komplettera med en knivslip för att knivarna ska kunna behålla sin skärpa så länge som möjligt?

Om Wüsthof

Knivarna är smidda med precision och det familjeägda företaget har funnits i mer än 200 år. Idag drivs företaget av den sjunde generationen.

Knivarna tillverkas i företagets egna fabriker som är placerade i Solingen i Tyskland. Att knivarna tillverkas i företagets egna fabriker gör att företaget kan ha full koll över produktionen som är miljövänlig. Knivarna tas fram av ett team bestående av 300 yrkesmän som arbetar efter uppsatta regler för att knivarna ska nå högsta kvalitet och för att miljön ska påverkas så lite som möjligt.

Ända sedan start har företaget tagit fram smidda knivar som passar såväl professionella kockar som entusiastiska hemmakockar. Många av världens mest framstående kockar använder sig av Wüsthofs knivar. Form, funktion och kvalitet står alltid i fokus när knivarna tas fram.

Wüsthof | Tyska kockknivar i okompromissbar kvalitet Wüsthof | Tyska kockknivar i okompromissbar kvalitet

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies