/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Sodastream

Med en Sodastream får du fantastiskt gott kolsyrat vatten med bara en knapptryckning. Hos oss på Cervera hittar du ett brett utbud av kolsyremaskiner från varumärket. Vi har även Sodastreamflaskor och smaker till Sodastream.
Sodastream
Sodastream
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Färg
Pris
kr
kr
39 produkter
39 av 39 produkter
Med en kolsyremaskin är det lätt att göra kolsyrat vatten. Fördelarna med att ha en kolsyremaskin hemma är många. Du slipper bära tunga kassar med vatten från affären och det är dessutom ett mer miljövänligt alternativ än att köpa kolsyrat vatten. Är du en storkonsument av läsk? I så fall är smaksatt vatten ett hälsosamt alternativ till läsken.

Sodastream Crystal

Den stilrena kolsyremaskinen Crystal har en design som är lätt att tycka om. Maskinen finns i färgerna vit och svart. Kolsyremaskinen kommer med en glasflaska och gaspatron. Flaskan i glas kan du använda om och om igen, det är bara att diska i diskmaskin mellan gångerna. Patronen kan kolsyra upp till 60 liter vatten.

Sodastream Spirit One Touch

Spirit One Touch har blivit belönad med Red Dot Design awards. Möjligheterna är många med denna kolsyremaskin. Du kan välja hur stora bubblor du vill ha och i stället för att behöva skruva fast flaskan använder du bara ”snap-lock”-funktionen. Spirit One Touch finns i färgerna vit och svart.

Sodastream Spirit

Spirit är lätt att använda. Med funktionen “Snap-lock” sätter du på ett lätt sätt fast flaskan. Kommer tillsammans med en gaspatron och den återanvändbara flaskan Fuse.

Sodastreamflaskor

Vare sig du har en Genesis, Spirit, Source, Power eller Jet har vi en flaska som passar till din kolsyremaskin. Fördelen med att ha mer än en Sodastreamflaska är att du kan förbereda flera flaskor och ställa in dem i kylen. På så sätt har du alltid kylskåpskallt kolsyrat vatten hemma. Med flera Sodastreamflaskor kan du dessutom stå redo med kolsyrat vatten med olika smaker.

Sodastream glasflaska

Många av flaskorna från varumärket är tillverkade av BPA-fri plast, men i sortimentet hittar du även glasflaskor till din kolsyremaskin. Glasflaskorna kan du diska i maskin och de är dessutom riktigt snygga att ställa fram på bordet vid servering.

Sodastream smaker

Smaksätt ditt vatten med din favoritsmak. Det är lätt och det blir gott. Det är dessutom ett hälsosamt alternativ till läsk.

Sodastream Pepsi Max

Med smakkoncentratet Pepsi Max får du bubbelvatten med fantastisk colasmak. En flaska räcker till 8 liter dryck. Pepsi Max smakkoncentrat innehåller koffein, sötningsmedel och konserveringsmedel.

Sodastream Mountain Dew

För dig som tycker om fräscht citrusvatten är Montain Dew helt rätt. En flaska med smakkoncentrat räcker till 8 liter färdig dryck.

7up

Är du ett 7-up-fan? I så fall är smaksättningen 7-up helt rätt för dig.

Sodastream patron

När din kolsyrepatron tar slut tar du bara med den till närmsta refill-ställe för att byta ut den. Du behöver du endast betala för gasen och inte en helt ny patron. Med det sagt så kan det vara väl värt att ha ett gäng patroner hemma. På så sätt är du alltid redo för att kolsyra vatten.
En gaspatron brukar räcka till 60 lite kolsyrat vatten. Hur mycket en patron räcker till påverkas av kolsyremaskinen och hur mycket kolsyra du använder.

Om företaget

Företaget har funnits sedan 1903 då det grundades i Storbritannien. Företaget tar idag fram kolsyremaskiner, koldioxid och smakkoncentrat för smaksatt bubbelvatten och läsk.