/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Åviken

Åviken våffeljärn är ett klassiskt järn som gör utsökta våfflor. Perfekt till Våffeldagen 2023. Åviken har flera gånger fått bäst i test utmärkelser för sina våffeljärn, rånjärn, dubbeljärn och "Ding Dong"-järn.
Åviken
Åviken
På lager
Varemerke

    K

Kategori
Designer
Materiale
Farge
Pris
kr
kr
6 produkter
6 av 6 produkter

Åviken våffeljärn

Letar du efter ett klassiskt våffeljärn som håller hög kvalité och ger goda spröda våfflor så är ett våffellagg från Åviken ett säkert kort. Redan på 50-talet började de tillverka järn och har genom åren förbättrat dem genom att addera rostfria och non stick material. Även uppvärmningsfunktionerna har förbättrats till att idag vara våffeljärn som snabbt blir varma och som även snabbt och smidigt gräddar våfflor. De senaste åren har Åvikens järn vunnit ett flertal Bäst i test utmärkelser för sina olika produkter.
Åviken tillverkar idag ett flertal olika våffeljärn som enkla, dubbla, rånjärn och gorojärn.

Dubbelt våffeljärn Elegance

Ett av deras mest populära järn för våfflor är Åviken Elegance. Det finns även som dubbeljärn när du vill grädda våfflor dubbelt så snabbt. Järnet är tillverkat i rostfritt stål för bästa kvalitet och tyngd när du ska grädda våfflorna samt att den är non-stick belagd invändigt så att smeten inte ska fastna i järnet.

Åviken Rånjärn

Tillverka egna glasstrutar med hjälp av ett rånjärn. Det är tillverkat i rostfritt stål för absolut bästa kvalitet samt att det är non-stick belagt så smeten inte fastnar utan blir just så frasig som riktigt goda glasstrutar är.

Åviken Våffeljärn med Ding Dong

Vad betyder att ett järn är försett med Ding Dong? Det betyder att det har en så kallad "ding dong"- funktion vilket betyder att järnet ger ifrån sig en ljudsignal, som låter just Ding Dong, när våfflorna är klara. Mycket smidigt när du gräddar våfflor och samtidigt kanske vispar grädde, dukar middagsbordet eller berättar för barnen exakt hur många sekunder det är kvar tills de får äta nygräddade och frasiga våfflor!