Villkor

OBH Nordica

OBH Nordica går i täten för att ta fram innovativa hushållsprodukter. Förutom att företagets produkter är väl genomtänkta när det kommer till användning har de också en snygg design som tilltalar många och ibland också vågar sticka ut. En maskin från företaget är användningsbar och robust, samtidigt som den går att köpa för en rimlig summa. Företaget tycker inte att bra funktion och design ska kosta alltför mycket.

OBH Nordica Köksmaskiner

Vill du ha en pålitlig köksmaskin ska du välja en köksmaskin från OBH Nordica. Vare sig du är på jakt efter en kaffebryggare, kaffekvarn, blender, glassmaskin, vattenkokare, elvisp, matberedare, brödrost, stavmixer, smörgåsgrill, knivslip, bakmaskin, popcornmaskin, våffeljärn, Sous Vide, airfryer eller actifryer så finner du det hos OBH Nordica. Varumärket har även kastruller, stekpannor och mycket mer i sitt kökssortiment.

OBH Nordica Airfryer

Airfryers har revolutionerat synen på friterad mat. Med en airfryer kan du nämligen fritera med luft som din enda ingrediens. Det är både smidigt, gott och samtidigt nyttigt. Förutom att luftfritera kan du även laga mat och baka med din airfryer.

OBH Nordica OptiGrill

En OptiGrill är en elgrill som möjliggör grillning på köksbänken eller bordet. Grillarna har en mängd genomtänkta detaljer som gör att du får perfekt resultat varje gång du ska grilla. Med hjälp av grillens sensorer mäts maten och dess tillagning. En OptiGrill passar perfekt för den som vill kunna grilla utan allt kringarbete som vissa grillar kräver. Grilla hur och när du vill på en grill som dessutom inte tar upp mer plats än ett flingpaket.

OBH Nordica stavmixer

Med en stavmixer kan du mixa och purea det mesta utan att du behöver ha en maskin som tar mycket plats i köksskåpen. Använd din stavmixer till dina smoothies och soppor och mycket mer.

Designing good life

Företaget formulerar sin vision med orden ”Designing good life”. Företagets mål är att skapa hushållsprodukter som underlättar konsumenternas liv och erbjuda dessa till ett rimligt pris.

Välgörenhetsarbete

Företaget stöttar Star of Hope som arbetar för att fadderbarn ska få möjlighet att utbilda sig och därigenom få bättre förutsättningar i livet. Företagets grundare har flera gånger varit på plats för att se hur arbetet bedrivs och fungerar i andra länder.

Insamlings- och biståndsorganisationen Star of Hopes värderingar bygger på att alla människor har samma värde. En värdering företaget står bakom.

OBH Nordica - Köksmaskiner OBH Nordica - Köksmaskiner

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies