/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Stenfors

Serien Stenfors är en del av vårt eget varumärke Anders Petter. Inom varumärket hittar du prisvärda produkter till köket. Stenfors är framtagen för dig som vill ha köksprodukter av hög kvalité, med genomtänkta material och snygga detaljer. Som medlem hos Cervera erbjuder vi 25 års gjutjärnsgaranti på Anders Petters gjutjärnsprodukter.
Stenfors
Stenfors
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
28 produkter
28 av 28 produkter
Inom Anders Petter Stenfors sortiment hittar du stekpannor, gjutjärnsgrytor, kastrullset, vattenkokare, ugnsformar, knivar och praktiska köksredskap. I serien kan du med andra ord lätt hitta alla basprodukter du behöver till köket.

Stenfors Stekpanna

Ska du köpa något till den som precis har flyttat hemifrån, till den matlagningsintresserade eller till brudparet har du många uppskattade produkter att välja bland i Stenfors sortiment. En Anders Petter Stenfors Stekpanna eller gjutjärnsgryta är en uppskattad present för såväl nybörjaren i köket som den erfarne hemmakocken!

Keramisk yta utan gifter

De keramiska pannornas yta består av ILAG. Det är en beläggning som är fri från tillsatt PFOA- och PTFE-ämnen och bly och kadmium. Med andra ord får du en effektiv non-stickpanna, men slipper oroa dig för eventuella gifter.
PFAS (per- och polyfluorerande alkylsubstanser) är ett vanligt förekommande ämne som finns i många non-stickbeläggningar. Dessa ämnen kan vara skadliga för människans hälsa och även för miljön eftersom de är svåra för naturen att bryta ner.
Ända sedan 2018 har vi arbetat med att analysera och identifiera PFAS-ämnena i våra produkter. Det har vi gjort som ett första steg i utfasningen av dessa. Vårt mål är att fasa ut de produkter i vårt sortiment som innehåller PFAS-ämnen och att vi ska ha uppnått det målet 2025. Cervera har skrivit under ”No to PFAS” som är ett initiativ av ChemSec. Förhoppningen är att engagemanget i ”No to PFAS” ska leda till en lagstiftning och även att andra tillverkare ska fasa ut PFAS i sin tillverkning.

Brett sortiment

Inom Stenfors sortiment hittar du de flesta basköksredskap, grytor och kastruller som du kan tänkas behöva.

Pannor i gjutjärn

Gjutjärn känns rejält och pålitligt. Med en gjutjärnspanna får du en härlig stekyta. Ta hand om din panna på rätt sätt och den kommer bara att bli bättre och bättre med tiden.

Gjutjärnsgrytor

Grytorna i gjutjärn är emaljerade vilket gör de lätta att ta hand om. En stor gryta är perfekt för långkoket och är fin att ställa fram direkt på bordet vid servering.

Pannor med keramisk beläggning

Med en keramisk beläggning i pannan är det lätt att steka och pannan är också lätt att göra ren. En non-stickpanna blir snabbt en vardagsfavorit hos många.

Kastruller i rostfritt stål

Rostfritt stål är ett praktiskt och snyggt material för köksredskap. I serien Stenfors hittar du kastruller i olika storlekar och kastrullset i rostfritt stål.

Pajformar och ugnsformar

En klassisk pajform i porslin passar lika bra till matpajen som till efterrättspajen. I ugnsformen i porslin kan du tillaga lasagne, ugnsrostade grönsaker, fisk eller kött. Genom att tillaga maten i fina formar kan du servera maten eller efterrätten direkt ur formen. Både praktiskt och bekvämt.

Skärbrädor i trä

Skärbrädor i trä är sköna att skära mot och är snygga att ha ståendes lutande på köksbänken. Eller varför inte använda skärbrädan som en ostbricka?

Köksverktyg i rostfritt stål

Stenfors har flera olika köksverktyg i rostfritt stål. Dessa köksverktyg är tåliga för värme och passar bra att användas tillsammans med gjutjärn, rostfritt stål eller kolstål.

Köksmaskiner

Inom serien hittar du även de mest nödvändiga köksmaskinerna, så som brödrosten, stavmixern och vattenkokaren.