/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Marcato

En Marcato pastamaskin är en maskin att lita på. Vill du ha perfekt pasta varje gång ska du spana in Marcatos pastamaskiner och tillbehör. Med Marcatos pastamaskiner och tillbehör kan du göra olika sorters spagetti, ravioli och lasagneplattor. Med Marcatos pastamaskin kan du variera din pasta i oändlighet.
Marcato
Marcato
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
29 produkter
29 av 29 produkter

Marcato Atlas 150

På den populära pastamaskinen Atlas 150 kan du sätta på flera olika valsar. Med de olika valsarna kan du göra olika sorters pasta. Välj mellan smal spagetti eller platt spagetti, ravioli eller lasagneplattor.
Till pastamaskinen ingår ett bordsfäste, för att maskinen ska sitta ordentligt i bordet. Skruva bara fast maskinen, mata in degen och veva veven på sidan av maskinen.
Marcato pastamaskin är dessutom snygg och en fin detalj att ha ståendes framme i köket. Marcato Atlas 150 finns i flera olika färger, däribland krom, röd och svart.

Marcato set

Med Atlas pastaset får du både pastamaskinen Atlas 150 och flera tillhörande valsar. Perfekt om du vill ha lite olika valsar att starta upp med på en gång.

Marcatos pastavlasar

Genom att byta ut pastavalsen, den delen som pastadegen passerar, kan du få olika pastasorter.

Anodiserande valsar

Företaget har tagit patent på de anodiserade valsarna. Den stora fördelen med anodiserade valsar är att inget från valsarna fastnar i pastadegen.
Välj mellan valsar som kan göra:
  • Lasagneplattor
  • Spagetti
  • Capellini
  • Chitarra
  • Linguine
  • Ravioli

Pasta torkställ

Med ett Marcato torkställning kan du hänga pastan på tork. Genom att torka pastan undviker du att den blir degig och du kan i stället få den något mer al dente. Det innebär att den får lite tuggmotstånd.

Hemgjord pasta

Att göra egen pasta är lätt om du har en pastamaskin. Pastamaskinen gör att du får ett jämnt och fint resultat varje gång.
Har du väl börjat använda din pastamaskin kommer du antagligen inte vilja gå tillbaka till att köpa färdig pasta i butiken.

Gör pasta tillsammans

Att göra egen pasta är både roligt och meditativt. Varför inte samlas några stycken för att göra det tillsammans?

Hemgjord ravioli

Gör hemgjord ravioli med Marcatos pastamaskin och tillhörande vals som tar fram ravioli, eller med hjälp av raviolistämplarna. Ravioli är fyllda pastakuddar. Du kan fylla pastan med alltifrån skinka, spenat, tomatsås, ost eller annat gott.

Raviolistämpel

Med en raviolistämpel kan du enkelt stansa ut en ravioli ur pastadegen. Välj mellan olika storlekar och olika former. Vad sägs exempelvis om en raviolistämpel formad som en stjärna, ett hjärta, en cirkel eller fyrkant?

Bra present till pastaälskaren

En pastamaskin är den ultimata presenten till pastaälskaren och till den som tycker om att laga god mat. Ge bor den till någon som fyller år eller varför inte som bröllopspresent till brudparet? Pastamaskinen brukar vara uppskattad av såväl den vane som den ovane hemmakocken. Det är nämligen inte särskilt svårt att lyckas med pasta om du har en pastamaskin.

Historia

Den världsledande pastamaskintillverkaren Marcato grundades 1930 av Otello Marcato. Idag drivs företaget av tredje generationen Marcato. De olika produkterna tillverkas i Camprodarsego som ligger i norra Italien.

10 års garanti

En produkt från Marcato har 10 års garanti.