/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Tareq Taylor

Tareq Taylor är en av våra mest folkkära kockar. Han har tagit fram stekpannor, köksredskap och bakredskap med fokus på matglädje, kvalitet, återvinning och miljö. Hans ONEPan stekpanna är en svensktillverkad, återvinningsbar PFAS-fri stekpanna. I serien hittar du även skärbrädor, grytor och kakformar.
Tareq Taylor
Tareq Taylor
Finns i lager
Varumärke

    B

  • C

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
73 produkter
40 av 73 produkter

Tareq Taylor ONEpan Stekpanna

En ONEPan är tillverkad av återvunnen aluminium med non-stick coating med keramisk beläggning. Stekpannan är tillverkad i Sverige och är en helt PFAS-fri stekpanna.
Anledningen att den heter One Pan är att du inte kommer behöva köpa någon annan stekpanna då stekpannan ingår i ett cirkulärt retursystem. När ytan slitits ner kan du returnera stekpannan och samtidigt köpa/beställa en ny. Den stekpanna du skickat tillbaka restaureras och kan sen användas igen.

King Edward


Stekpanna, gryta och kastrull i rostfritt stål med silikon på handtaget och keramisk beläggning med non-stick funktion. Kan användas på alla värmekällor, även induktionsspis.

Vivian


Gryta och stekpanna av gjuten aluminium. Båda har keramisk non-stick beläggning, kan användas med alla värmekällor, inklusive induktionshäll samt kan användas i ung upp till 240 grader.

Ellen


Döpta efter hans dotter är detta stekpannor i olika storlekar: Stekpanna 20 cm, Stekpanna 24 cm samt Stekpanna 28 cm. De är tillverkade av satinpolerat rostfritt stål med sandwichbotten, det vill säga en aluminiumkärna omgiven av rostfritt stål, där det yttersta skiktet är magnetiskt. Stekpannorna kan användas på alla värmekällor, och även i ugn.

Kokkärl By Tareq Taylor.

Han har tagit fram ett antal serier med fokus på kvalitet, återvinning och miljö med stekpannor, grytor och kastruller i återvunna och hållbara material:

Kakform Pecan

Om du vill tillaga Tareq Taylors recept på äppelkaka så kan du använda hans kakform Pecan.
I samma serie Pecan finns även brödform och Cupcake-/Kanelbullsform och Muffinsform.
Formarna är tillverkade av silikon som gör det enkelt att få ut ditt bakverk när det är färdiggräddat. Kan frysas, diskas i diskmaskin och tål temperaturer på upp till 220 grader.

Traktörpanna Amandine By Tareq Taylor

En sautépanna av satinpolerat rostfritt stål med en aluminiumkärna som gör att värmen fördelas jämnt. Tål alla värmekällor, inklusive ugn,
Det finns också en gryta Amandine och kastrull Amandine som är tillverkade i samma satinpolerade rostfria stil.

Tareq Taylor kockknivar

Som många kockar anser han att knivarna är bland de viktigaste verktyg en kock har i köket. Därför har han lanserat ett antal knivar under namnet Kitchenware by Tareq Taylor. I denna serie med högkvalitativa knivar i rostfritt stål finns bland annat en kockkniv, brödkniv och en skalkniv.

Köksredskap By Tareq Taylor

Förutom köksknivar har han även varit med att ta fram ett antal andra grundläggande köksredskap som skärbräda, salt och pepparkvarnar, grytsked och spagettisked, som med sin höga kvalitet gör så att det blir enkelt att dela hans passion för matlagning.

Vem är Tareq Taylor

Just passionen för matlagning är något som genomsyrat hela hans karriär sen han startade som kock i mitten av 1980-talet.
Han har drivit ett flertal restauranger i Malmö och gett ut ett antal kokböcker, bland annat Mat på en plåt och Det goda livet. Han har även blivit en uppskattad programledare för tv-program som Trädgårdstider och Tareq Taylors matresa. För den senare tv-serien vann han TV-priset Kristallen för årets TV-personlighet.
Dessutom vann han 2017 tv-programmet Kockarnas Kamp.
På tal om tv och priser så fick han julen 2021 hedersuppdraget att vara julvärd i SVT.
Förutom detta uppskattade uppdrag har han även gjort ett antal omtyckta Sommarprat i Sveriges Radio.