/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Bäst i test köksassistent

Letar du efter den ultimata köksassistenten som förvandlar ditt kök till en plats för kreativ matlagning och bakning? En köksmaskin är din bästa medhjälpare i köket, oavsett om det handlar om att vispa grädde eller knåda deg. På Cervera förstår vi vikten av att välja en köksassistent som både är kvalitativ och en vacker detalj i köket. För att du enklare ska kunna välja den bästa köksassistenten har vi samlat våra prisade köksmaskiner som alla vunnit utmärkelsen bäst i test.
Bäst i test köksassistent
Bäst i test köksassistent

Hitta den bästa köksassistenten

Förvandla matlagningen och bakningen till en kreativ process med en köksassistent. En köksmaskin är en mångsidig hjälpreda i köket som kan göra allt från att vispa grädde till att knåda perfekt pizzadeg. För att maximera din nya köksmaskin finns flera praktiska tillbehör att köpa som blenders, rivjärn och köttkvarnar. Att hitta den bästa köksassistenten kan kännas svårt, det finns en uppsjö av modeller med olika funktioner och tillbehör. Vi på Cervera hjälper dig att navigera genom dessa överväganden för att hitta den bästa köksmaskinen för dig. Här har vi samlat bäst i test vinnande köksassistenter och fler kundfavoriter.
Beige köksassistent från Kitchenaid - bäst i test

KitchenAid Artisan Köksmaskin 5KSM125

- Bäst i test enligt Råd & Rön 2024!
- Bäst i test enligt Test.se 2024!
KitchenAid Artisan Köksmaskin 5KSM125 har blivit utsedd till bäst i test tack vare sin överlägsna kvalitet, användarvänlighet och energiförbrukning. Med en genomsnittlig livslängd på hela 30 år kommer denna köksassistent vara din bästa vän i köket under många år framåt. Köksmaskinen kommer med en 4,8 l skål, trådvisp, degkrok och flatblandare. För dig som vill ha en stabil, kraftfull och tystgående köksmaskin som även är en snygg detalj i köket så är KitchenAid Artisan Köksmaskin 5KSM125 det perfekta valet.
Vit köksassistent från Ankarsrum - bäst i test

Ankarsrum Assistent Original Köksmaskin

- Bäst i test enligt Kockhuset 2024!
- Toppbetyg av Prisjakt 2024!
Ankarsrum köksmaskin har blivit prisad för sin kraftfulla motor på 1500 watt och användarvänlighet. Den öppna designen och stora 7 liters bunken är perfekt för dig som älskar att baka stora degar. Köksassistenten har motoråterkoppling som innebär att maskinen själv automatiskt reglerar varvtalet beroende på hur hårt belastad den är. Med Ankarsrum köksmaskin medföljer 7 l rostfri kittel, 3,5 liter vispskål, mördegsvisp, ballongvisp, degkrok, degrulle, degkniv, degskrapa och jäslock. För dig som älskar att baka bröd och behöver en gedigen köksassisten med kraftfull motor så är Ankarsrum Assistent Original Köksmaskin perfekt.

Fler kundfavoriter