/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Klassiska bröllopsgåvor

Klassiska bröllopsgåvor
Klassiska bröllopsgåvor
En del produkter blir aldrig omoderna, det känner man väl till hos oss på Cervera. Ta del av några av våra mest klassiska och mest sålda bröllopsgåvor i nedanstående intervju med våra presenttipsexperter! Alla produkter hittar du längt ner på sidan. 

Vilken är den mest klassiska bröllopspresenten som vi har i sortimentet?
Vi har många klassiker, men en av den mest omtyckta är Rörstrands porslinsserie Swedish Grace som designades redan 1930, finns i flera olika färger. Servisglas från Kosta Boda exempelvis den fina och stilrena serien Merlot är också mycket omtyckta klassiker. Orrefors Amor Vincit Omnia champagneglas designade av Efva Attling är också en mycket populär bröllopsgåva.
För det dukade bordet finns klassiker som George Jensens vackra skål Bloom och Orrefors kristalljlusstakar Carat som nyligen lanserats i ny tappning. 
För matlagning är gjutjärnspannan från Skeppshult en klassiker, en svenskdesignad panna som man kan ha en hel livstid.

Vad är fördelarna med att välja en klassisk gåva?
En klassisk gåva har ofta en design och kvalité som gör att de uppskattas av många och framför allt håller länge. En klassiker blir därför ofta ett minne för livet som också håller hela livet. Ett bra exempel på en sådan gåva är gjutjärnsgrytor från Le Creuset som både har en tidlös design och livstidsgaranti. Och tänkt på alla trevliga middagar en sådan gryta kan bidra till.
Finns det några risker med den klassiska gåvan?
Risken är kanske att brudparet får fler av samma men hos oss går det dock alltid bra att byta produkter om dubbelköp skulle uppstå. Med hjälp av vår önskelista som finns både i butik och på vår hemsida kan man undvika att dubbelköp uppstår.

Varför blir en del produkter klassiker?
I regel är det just kombinationen tidlös design och kvalité som är ingredienserna i en klassiker.

Vad kännetecknar en klassisk bröllopspresent?
Traditionellt är en bröllopspresent en gåva brudparet kan ha nytta av i sitt gemensamma hem. Det är även något lite finare än en traditionell födelsedagspresent eller julklapp. Något som också kännetecknar en klassisk bröllopspresent är att den är omsorgsfullt och vackert inslagen vilket vi på Cervera självklart hjälper till med.

Någon personlig favorit bland klassikerna?
Det finns många favoriter men om jag måste välja en skulle det nog bli den klassiska Aalto vasen från Iittala designad Alvar Aaltos. Blommor kommer verkligen till sin rätt i den.
Kin ljuslyckta från Skultuna är också en personlig favorit hos oss. Produkter i mässing har funnits länge men har nu fått ett ordentligt uppsving.
Vad kan vi på Cervera hjälpa kunden med?
Vår personal är väldigt kunnig och kan ge många bra presenttips. Vi kan även hjälpa till med att skapa en önskelista inför högtider som t.ex. bröllop. Kontakta oss på kundservice@cervera.se eller vår personal i butik för att få hjälp.