Villkor

Det Lilla Köksbryggeriet

Jakob Nielsen och Mikael Zetterberg driver Det lilla köksbryggeriet och vill få folk att brygga riktigt god öl hemma med så små medel som möjligt.

Zetterberg och Nielsen grundade varumärket med ambitionen att öppna upp hembryggning för alla - även för de som inte visste att de ville brygga öl! Efter år av receptlaborerande och dialog med köksbryggare har de samlat på sig stor kunskap inom ölbryggning.

Att brygga riktigt god öl hemma i köket är faktiskt både enkelt och kul även för den som inte har några förkunskaper. Köksbryggning påminner mer om matlagning än traditionell hembryggning, och merparten av den utrustning som krävs har du säkert redan hemma i köket. Med ett minimum av arbete kan du snart skryta med ett riktigt gott hembryggt öl.

Det Lilla Köksbryggeriet - Ölbryggarkit Det Lilla Köksbryggeriet - Ölbryggarkit

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies